Aanbod

Herbonnen met paarden


Op adem komen en herbronnen zodat kinderen, jongeren en jongvolwassenen zich sterk genoeg voelen om zich staande te houden in het dagdagelijkse leven, daar draait het hier allemaal rond.

Dit kan gaan van meedraaien in de dagdagelijkse verzorging van de paarden tot een wandelingetje maken of zelfs iets knutselen.

Praten kan, maar is absoluut géén must.
Ontspannen en her-opladen, zodat er een frisse start gemaakt kan worden, daarop ligt de focus.

One with nature


In de natuur vinden we rust, kunnen we eindelijk vertragen en bewust genieten van alle schoonheid die de aarde ons te bieden heeft. Aan alle mooie momenten komt een eind zeggen ze.

Wat als dit moment niet hoeft te eindigen? Je waar en wanneer je wilt terug kan keren naar dit rustgevende moment en je je weer verbonden kan voelen met jezelf en de natuur. Hoe prachtig zou dat zijn?

Het kan! Bij ´One with nature´ gaan we samen de natuur in en fotografeer ik de momenten die zo betekenisvol zijn voor jouw mentale rust. Ik breng jou en de wereld rondom ons op zijn mooist in beeld, zodat jij dit moment altijd kan koesteren.
De focus in mijn fotoshoots ligt op de thema's verbinding, empowerment, spiritualiteit en (self)love.


Talking to the moon


Als je iemand die je dierbaar is verloren hebt, voel ik als sterk empatisch en intuïtief persoon jouw pijn.
Maar ik voel nog veel meer dan dat. Ik mag ook alle prachtige boodschappen die jouw dierbare wilt doorgeven.
Ik voel de liefde, trots, dankbaarheid, de onuitgesproken woorden, alles.
Ik geef deze boodschappen met heel veel liefde en zorg door aan jou, zodat jouw pijn en verdriet, die leegte in jouw hart gevuld kan worden met iets moois. Dat je mag beseffen dat je niet alleen bent, dat je gesteund wordt en er iemand over je waakt, every step of the way!

Wil jij graag nog even dicht bij je dierbare zijn en troost halen uit zijn/haar woorden? Het kan in een sessie 'Talking to the moon', waar ik een zielsreading doe van jouw overleden dierbare. 


Herbronnen met paarden

1u 

€40

Herbronnen met paarden

1.5u

€50

Retreat sessie

2u

€60

One with nature, excl. verplaatsingskosten (0,40/km)

Bezielde, spirituele, empowering of (self)love fotoshoot in de natuur

€120

Talking to the moon

Zielsconnectie met overleden dierbare

Gift based payment (€25 voorschot)

Cadeaubon

Bedrag en/of dienst zelf te kiezen

Zelf te bepalen


Getuigenissen

One with nature

Kirsten heeft me helemaal uit mijn comfort zone doen stappen. Een boudoir shoot in de natuur...
Iets dat ik vroeger nooit gedurfd zou hebben. Ze heeft heel uitvoerig geluisterd naar wat ik wilde en kwam met leuke ideeën af. Ze was bijzonder behulpzaam en positief waardoor dit een geweldige ervaring werd.
Ik was echt op m'n gemak. Ik ben ook enorm blij met het resultaat. Het zijn prachtige foto's geworden die me een heel fijn gevoel geven. Dankjewel, Kirsten!

Jirka V.P

Herbronnen met paarden

Hier doe je wat jij wilt, niet wat moet. Geen afgelijnde concepten, maar een vrij aanbod.
En tijd, er is tijd.

Wat een - prachtig - domein.
Om rustig te wandelen,
om tijd voor jezelf te nemen.
Paarden, om je focus eens elders te leggen.
Een warme host (Kirsten), om mee te praten.

Elise Pollet

Mens coaching

One with nature

Ik deed de 'one with nature' photoshoot. En wauw, ik heb er zo hard van genoten!

Kirsten geeft je zoveel zelfzekerheid, ze heeft zoveel geduld, tips, warmte,… Ze zorgt echt dat er verbinding is tussen jij als persoon en de natuur waar je jou in bevindt!
Ze weet trouwens heel wat magische locaties! 

Ik ben zelf enorm onzeker over mijn lichaam, maar toen ik de foto's te zien kreeg gaf me dit wel een zelfzekerheid boost! Merci Kirsten, je bent er eentje uit de duizend!

Bieke L.

Talking to the moon

Kirsten van Iduna zocht voor mij contact met mijn overleden moeke.
Bij de eerste zin, wist ik al dat het raak was. Ze sprak de taal eigen aan mijn moeke, zoals alleen zij mij maar aansprak. Dat roerde me diep. Het gaf me troost te horen dat ze zo trots is op me. Op het pad dat ik loop, wat zij niet kon. Om te horen hoe zij ziet vanop afstand wat voor een sterke vrouw ik ben. Maar vooral om mijn hart te volgen.
Nadien trok Kirsten in haar naam nog kaartjes. En ook deze waren er boenk op. Ze gaven extra duiding bij de eerdere boodschappen. Dankjewel Kirsten, om zoveel woorden te geven aan mijn dierbare moeke!

Tamara B.