Waar komt de naam Iduna vandaan?

Iðunn (Iduana) is in de Noorse mythologie de bewaarster van de appels der jeugd, die de goden de eeuwige jeugd gaven. Iduna staat voor jeugd, lente en een nieuw begin. Ze staat voor alles waar ik met mijn bedrijf voor wil staan.

Het volgen van mijn zielsmissie door te starten met mijn bedrijf was een nieuw begin voor mij, een begin van een weg waar ik  mezelf leerde zijn, mezelf leerde tonen aan de buitenwereld en in mezelf ben beginnen geloven.
Bij Iduna wil ik anderen laten genieten van de lente en van wat de natuur op zijn geheel te bieden heeft.
Laat Iduna ook voor jou een nieuw begin zijn. Het begin van een mooi traject naar meer rust, zelfbewustzijn en zelfliefde.


Iduna in cijfers

11

Hectaren uitgestrekt land en weiland langs de Leffingse Vaart. Een ware oase van rust, welbevinden, privacy en herbronning waar jij vrij en ongestoord aan je ware Zelf kan werken.

4

Paarden. Met elk een eigen karakter en eigen missie om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis naar jouw authentiekste Zelf.

25

Jaar aan ervaring, wijsheid, kennis, passie en enthousiasme die ik graag met jou wil delen.


Hoi, ik ben Kirsten!

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik bezeten met de paardenkriebels. Paarden en dieren in het algemeen hebben altijd heel veel voor mij betekend.

Ik was niet iemand die haar hart ging luchten en over haar problemen ging praten. Ik zocht en vond troost in de aanwezigheid van mijn paarden en de natuur. Ik genoot er van dat er geen woord gezegd moest worden, gewoon ZIJN, hier en nu.

Toen ik wat ouder werd, werd ik me er bewuster van dat ik niet alleen was. Ik begon te beseffen dat er zoveel zielen rondom ons zijn die we (met het blote oog) niet kunnen zien of horen. Ook hier haalde ik troost uit, ik was niet alleen. Praten hoefde niet, ik wist gewoon dat er iemand over mij waakte.

Meer en meer begin ik bewust te leven, te genieten en te verbinden met alles en iedereen rondom mij.
Meer en meer ga ik vanuit mijn intuïtie leven. Als empatisch persoon, in combinatie met mijn sterker wordende intuïtie kan ik zeer krachtig emoties van anderen beleven en zelfs connectie maken met overleden zielen.

Mijn zielsmissie is om door middel van mijn intuïtie en gevoeligheid al wie daar nood aan heeft weer bewust te laten vertragen en verbinden met zichzelf, de pracht van de natuur en zelfs met iets hoger dan onszelf . Niet iedereen is een prater en dat is ok. Soms is het goed om gewoon te ZIJN en te luisteren naar wat het universum ons te vertellen heeft.


De rest van het team